Πίτα της Καισάρειας η απλά μια παστουρμαδόπιτα είναι αυτή που θα σας κάνει να λυγίσετε από γευστική ηδονή, εύκολη χωρίς πολλά πολλά. Απλή ζύμη και σε χρόνο μηδέν έχετε τον καλύτερο μεζέ, ιδιαιτερότητα εχει ο παστουρμάς ο οποίος είναι άοσμος κα μακράς ωρίμανσης.
Στο σφυρήλατο τηγάνι η ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας βοηθάει στο τέλειο ψήσιμο.
Δύο επιλογές στα τυριά, η μία πίτα με μοτσαρέλα και η άλλη πίτα με φέτα, εκπληκτικές και οι δύο, η τρίτη όμως που δεν έκανα βίντεο, είχε δυο τυριά και φυσικά η γεύση απογειώθηκε.